Joint CCO Community Advisory Council Meeting 10-25-2021 12:00 – 2:00

Join Zoom Meeting

https://us06web.zoom.us/j/88984512040?pwd=ZWd5UWIJVGF2alZRb3Y4T1BZVm52dz09 Meeting ID: 889 8451 2040 Passcode: 4+ix?0HG

Agenda – Facilitated by Tara DaVee, CAC Co-Chair

- I. Welcome and Introductions 12:00 12:15 PM (15 minutes)
- II. Public Comment 12:15 12:25 PM (10 minutes)
- III. Process: Routine Approvals 12:25 12:30 PM (5 minutes)
 a. September minutes & Charters (MEC Charter)
- IV. Updates 12:30 12:50 PM (20 minutes)
 - a. Meeting packet materials: OHA updates, CAC quarterly summaries, Clinical Advisory Panel reports
 - b. Questions/Actions needing approval
- V. Discussion & Approval: 2022-2024 CCO Prevention Plan 12:50 1:30 PM (40 min)
- VI. CCO Community Benefit Initiatives 1:30 1:50 PM (20 min)
 - a. Lane Community Health Council Char Reavis & Rhonda Busek
 - b. Trillium Tara DaVee, Courtney Johnston, & Debi Farr
- VII. CAC Questions 1:50 2:00 PM (10 min)

Meeting Schedule

Next CAC Meeting – November 22, Noon to 2pm

Please contact Teresa Coppola (<u>teresa.coppola@lanecountyor.gov</u>) if you would like to participate in any of the following committees/workgroup:

- Rural Advisory Committee November 10, 11am to 12:30pm
- Prevention Workgroup November 16, 1:30 to 3pm
- Member Engagement Committee TBD
- Health Equity Committee schedule TBD