## Joint CCO Community Advisory Council Meeting 11-22-2021 12:00 – 2:00

Join Zoom Meeting

https://us06web.zoom.us/j/88984512040?pwd=ZWd5UWIJVGF2alZRb3Y4T1BZV m52dz09

Meeting ID: 889 8451 2040 Passcode: 4+ix?0HG

Agenda – Facilitated by Char Reavis, CAC Co-Chair

- I. Welcome and Introductions 12:00 12:15 PM (15 minutes)
- II. Public Comment 12:15 12:25 PM (10 minutes)
- III. Process: Routine Approvals 12:25 12:40 PM (15 minutes)
  - a. October minutes
  - b. Trillium Community Health Plan Innovation Fund
  - c. Workgroup/Committee Charters

## IV. Updates – 12:40 – 1:05 PM (25 minutes)

- a. Questions on meeting packet
  - i. OHA updates
  - ii. CAC/CAP written updates
- b. Board updates
- c. CAC Workgroup/Committee actions needing approval
- V. CCO Presentation: Value-Based Payments 1:05 1:25 PM (20 min)
  - a. Courtney Johnston & Katharine Ryan
- VI. CCO Discussion: Culturally & Linguistically Appropriate Services 1:25
  1:45 PM (20 min)
  - a. Leilani Brewer & Erin McIntyre
- VII. Winter Celebration 1:45 2:00 PM (15 min)

## **Meeting Schedule**

- CAC Member Resilience and Rejuvenation November 24, 1:00 to 2pm
- Winter Celebration December (see poll in meeting)

*Please contact Teresa Coppola (<u>teresa.coppola@lanecountyor.gov</u>) if you would like to participate in any of the following committees/workgroup:* 

- Health Equity Committee Meet & Greet December 2, 4 to 5:30pm
- Rural Advisory Committee December 8, 11am to 12:30pm
- Prevention Workgroup December 21, 1:30 to 2:30pm
- Member Engagement Committee January 5, 2022, 9:30 to 11am