Joint CCO Community Advisory Council Meeting 9-27-2021 12:00 – 2:00

Join Zoom Meeting https://us06web.zoom.us/j/88984512040?pwd=ZWd5UWIJVGF2alZRb3Y4T1BZV m52dz09 Meeting ID: 889 8451 2040 Passcode: 4+ix?0HG

Agenda – Facilitated by Char Reavis, CAC Co-Chair

- I. Welcome and Introductions 12:00 12:20 PM (20 minutes)
- **II. Public Comment 12:20 12:30 PM** (10 minutes)
- III. Process: Routine Minutes/other Approvals 12:30 12:35 PM (5 minutes)
 - a. July minutes & Charters (Px Charter)

IV. Updates – 12:35 – 12:50 PM (15 minutes)

- a. Oregon Health Authority Rebecca Donell
- b. Summary: CAC Summer Survey Teresa Coppola
- c. CAC Membership Kayla Watford
- V. Committee Reports & CCO Updates 12:50 1:15 PM (25 minutes)
 - a. CAC Committee/Workgroup Reports
 - i. Prevention Workgroup Tara Davee
 - ii. Rural Advisory Committee Michelle Thurston & Char Reavis
 - iii. Member Engagement Committee Michelle Thurston
 - iv. Health Equity Committee Tannya Devorak
 - b. CCO Clinical Advisory Panel (CAP) Reports Chris Hanson & Robin Virgin
 - c. CCO updates
 - i. RideSource response Char Reavis
 - ii. Brief Board reports Caity Hatteras & Char Reavis

- VI. CCO Community Benefit Initiatives 1:15 1:30 PM (15 minutes)
 a. Debi Farr & Rhonda Busek
- VII. STI Presentation & Discussion 1:30 2:00 PM (30 minutes)
 a. Dr. Pat Luedtke, Michelle Hampton, and Jacqueline Moreno

Meeting Schedule

Next CAC Meeting – October 25, Noon to 2pm

Please contact Teresa Coppola (<u>teresa.coppola@lanecountyor.gov</u>) if you would like to participate in any of the following committees/workgroup:

- Member Engagement Committee October 6, 9:30 to 11am
- Rural Advisory Committee October 13, 11am to 12:30pm
- Prevention Workgroup October 19, 1:30 to 3pm
- Health Equity Committee schedule TBD